Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2015

 

 

 

 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2014

Το Κέντρο Επανένταξης Αποφυλακιζομένων ΕΠΑΝΟΔΟΣ Ν.Π.Ι.Δ. σάς προσκαλεί την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες 09:00 – 15:00, στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του φορέα στο Εφετείο Αθηνών, όπου θα διατίθενται χειροποίητες δημιουργίες από τα εργαστήρια της ΕΠΑΝΟΔΟΥ.

Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δικαστών, στον 7ο όροφο της οδού Λουκάρεως 14, Αθήνα-Γκύζη.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΒΑΖΑΑR ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ 2014

Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ, η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και το ξεblogάρισμα σας προσκαλούν το Σαββατοκύριακο 13, 14 Δεκεμβρίου 2014 στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, για την ενίσχυση των παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας.

Στο μπαζάρ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο «ΧΥΤΗΡΙΟ» (Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός) θα βρείτε εκτός από έργα φυλακισμένων γυναικών, χειροποίητες δημιουργίες από τα εργαστήρια της ΕΠΑΝΟΔΟΥ, είδη διακόσμησης, κοσμήματα και πολλά άλλα είδη δώρων για να ευχηθείτε χρόνια πολλά στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη των εργαστηρίων της Επανόδου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δημιούργησαν χειροποίητα μικροαντικείμενα (όπως κοσμήματα, λαμπάδες κλπ).

Η «Επάνοδος» και οι «Νέοι Ορίζοντες» σας προσκαλούν για ακόμη μία φορά στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στο Πασχαλινό μας Bazaar

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, ώρες 9:00 π.μ. – 20:00 μ.μ.

Η «Επάνοδος», ΝΠΙΔ εποπτευόμενο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποτελεί τον επίσημο φορέα μετασωφρονιστικής αρωγής στη χώρα μας. Η Κοιν.Σ.Επ «Νέοι Ορίζοντες» είναι η πρώτη κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση ένταξης στη χώρα μας όλα τα μέλη της οποίας είναι αποφυλακισμένοι.

Μαζί προετοιμάζουν τους κρατούμενους, υποστηρίζουν τους ανήλικους και ενηλίκους αποφυλακισμένους στην επάνοδό τους στην κοινωνική ζωή, συμβάλουν στην ψυχοκοινωνική τους υποστήριξη, την επαγγελματική τους κατάρτιση αλλά και την προώθησή τους στην αγορά εργασίας.

Με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα σας προσκαλούμε σε ένα μικρό Bazaar με έργα των εργαστηρίων μας, τα έσοδα των οποίων διατίθενται για την κάλυψη των αναγκών των αποφυλακισμένων.

Η στήριξη όλων είναι σημαντική.

Καλό Πάσχα!

http://neoiorizonteskoinsep.blogspot.gr/

 

Τα χειροποίητα της Κολοκοτρώνη

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Νέοι Ορίζοντες» σας προσκαλούν την Παρασκευή και το Σάββατο 21, 22 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10:00 – 21:00, στο μπαζάρ Τα χειροποίητα της Κολοκοτρώνη, όπου θα διατίθενται χειροποίητες δημιουργίες από τα εργαστήρια του Κέντρου Επανένταξης Αποφυλακιζομένων ΕΠΑΝΟΔΟΣ.

Το μπαζάρ, θα πραγματοποιηθεί στον τρίτο όροφο της οδού Κολοκοτρώνη 47.

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Νέοι Ορίζοντες» είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών καθαριότητας σε κτιριακές εγκαταστάσεις, στον τομέα δημιουργίας και συντήρησης κήπων και εξωτερικών περιβαλλόντων χώρων, καθώς και στη διοργάνωση και διεξαγωγή Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες, κοσμήματα, πίνακες, γλυπτά, κεραμικά και αγιογραφίες. Παρέχουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας, με τρόπο ασφαλή και φιλικό προς το περιβάλλον σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές.

ПАСХАЛЬНАЯ ЯРМАРКА 2014

 

Благотворительный Базар Солидарности