"ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΤΟΜΩΝ
ΣΕ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ -ΠΡΩΗΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ" 

Επιμορφωτικό σεμινάριο στελεχών κοινωνικων υπηρεσιών των φορέων 18 ΑΝΩ,  ΚΕΘΕΑ, ΟΚΑΝΑ

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) – Διεύθυνση Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο πλαίσιο των δράσεών του για το 2013 ως Κέντρο Euroguidance της Ελλάδας διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο «Επαγγελματική Συμβουλευτική ατόμων σε απεξάρτηση – πρώην χρήστες τοξικών ουσιών» για στελέχη κοινωνικών υπηρεσιών των φορέων 18 Άνω, ΟΚΑΝΑ και ΚΕΘΕΑ αλλά και άλλων συναρμόδιων φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της απεξάρτησης και της καταπολέμησης των ναρκωτικών.

Το σεμινάριο απευθύνεται ειδικά σε στελέχη κοινωνικών υπηρεσιών που εργάζονται στον τομέα υποστήριξης εξαρτημένων – απεξαρτημένων και παρέχουν υπηρεσίες με στόχο την ένταξη – επανένταξη των ατόμων αυτών. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, Ν, Ιωνία, Αττική), η παρακολούθηση είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του σεμιναρίου και η φόρμα συμμετοχής η οποία πρέπει να υποβληθεί συμπληρωμένη στον ΕΟΠΠΕΠ το αργότερο μέχρι τις 16/09/2013 στο fax (210 2709178) ή e-mail: guidance@eoppep.gr

PROGRAM_seminar_EOPPEP_drug_users_career_guidance

Περισσότερες πληροφορίες: Διεύθυνση Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΕΟΠΠΕΠ τηλ. 210 2709175

Πηγή:  http://www.eoppep.gr/index.php/el/announcements/321-seminar_apexartisi  11.09.2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ & ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012